Το θέμα με τις “πέργκολες” κλείνει τα καταστήματα της Ασκληπιού στα Τρίκαλα

038

Την Δευτέρα έρχεται  προς συζήτηση από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα με τις πέργκολες των καταστημάτων μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω κάτω στον κεντρικό πεζόδρομο της Ασκληπιού μετά την αναβολή που δέχθηκε ο δήμαρχος στην προηγούμενη συνεδρίαση ύστερα από πρόταση του Δημήτρη Παπαθανασίου.

Ήδη οι καταστηματάρχες αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την Δευτέρα το βράδυ ημέρα της συνεδρίασης, αντιδρώντας στην πρόταση της δημοτικής αρχής για: Να ξηλωθούν οι πέργκολες με ευθύνη των καταστηματαρχών, ο χώρος μπροστά από τα καταστήματα να απελευθερωθεί, και η  η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων θα γίνεται πάνω σε βάθρο κατά μήκος του κεντρικού άξονα του δρόμου και σε πλάτος δύο με τρία μέτρα από τον άξονα εκατέρωθεν αυτού.

Με τον δήμαρχο κ. Χρήστο Λάππα να επιμένει ότι το καλοκαίρι του 2011 πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα με τις πέργκολες γιατί ήταν προεκλογική μας δέσμευση ότι θα αλλάξει η Ασκληπιού, και  οι Τρικαλινοί μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους να προχωρήσουμε σε αυτές τις αλλαγές. Και τους καταστηματάρχες να καταθέτουν  ολοκληρωμένη πρόταση, γι αυτό  ζητούσαν αναβολή της συνεδρίασης για να προετοιμαστούν.