Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Πύλης στο Μύλο των Ξωτικών

 

 

 

 

 

 

 

 

foto_erg

 

 

 

 

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου ,στο Μύλο των Ξωτικών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παράσταση του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Πύλης και καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές  του  Γ΄ τμήματος της Πύλης, που παρουσίασαν το έργο  με τίτλο: «Τα καλικαντζαράκια των Χριστουγέννων».

Την παράσταση άνοιξε με χαιρετισμό η υπεύθυνη του θεατρικού εργαστηρίου , ηθοποιός Σία Φαράκη η οποία ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης κ.Κουφογάζο ,  τον π. Αντιδήμαρχο κ. Κουτσονάσιο και το Δ.Σ. Πύλης,  που δημιούργησαν το θεατρικό εργαστήρι στην Πύλη. Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων  για την φιλοξενία στο Μύλο των Ξωτικών.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πύλης Δημήτρης Μαγκούτης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Πύλης, ο π. Αντιδήμαρχος Γιάννης Κουτσονάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων Ηλίας Παπανικολάου , η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Παλαιομοναστήρου Ιφιγένεια Καλέτση η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου  Πύλης Μαρία Τζάνη και πλήθος κόσμου.

Τα καλικαντζαράκια, όπως κάθε χρόνο, ήρθαν στη γη για να αναστατώσουν τους πάντες με τις σκανταλιές τους. Αυτή  τη φορά όμως κάτι δεν πάει καλά και όλα κινδυνεύουν να ανατραπούν. Ποιος θα βοηθήσει τα καλικαντζαράκια για να γίνουν όλα όπως ήταν πριν απάντησαν οι μαθητές του  Γ΄ τμήματος Πύλης οι οποίοι είναι οι εξής:

foto_erg_copy

Αναγνώστου Αναστασία, Βρατσίστα Άννα, Βρατσίστα Ειρήνη, Ζαρίδα Ραφαέλα, Ιατρού Μαρία, Ιατρού Χριστίνα, Κανέλα Έφη, Καρακίτσιος Γιώργος, Καρακίτσιος Χριστόφορος, Καραταίρη Γωγώ, Καραταίρη Στέλα,  Κουφογάζου Λαμπρινή, Μαγκούτης Θοδωρής, Μάντζιος Βασίλης, Μπαλά Χριστίνα, Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Παπασπύρου Γεωργία, Περγαντή Βίβιαν, Περγαντή Εύα, Ραμνιώτη Φωτεινή, Ρομπιέ Κατερίνα, Τασιά Φανή, Τζάνη Βένια, Τσόλας Γιώργος.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 5:30 μ.μ.  οι μαθητές του Γ΄ τμήματος Γόμφων και Πιαλείων θα παρουσιάσουν στο Μύλο των Ξωτικών το έργο με τίτλο: «Το εργαστήρι του Άη Βασίλη».

 

 

.

 

 

.