Το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών” στην 1η Γιορτή Μανιταριού, το Σάββατο 3 Οκτώβρη, στην Καλαμπάκα

shma 1

Η παρουσία του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών» στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής είναι γνωστή. Οι πολύ θετικές κριτικές που έχει εισπράξει για τις παραστάσεις του δεν είναι τυχαίες. Οφείλονται στη σκληρή δουλειά και προσπάθεια όλων των συντελεστών και είναι πράγματι τιμή για την περιοχή να διαθέτει τέτοιους ακούραστους και πολυτάλαντους Καλλιτέχνες.

Η αφιλοκερδής του συμμετοχή στην 1η γιορτή Μανιταριού που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών έρχεται να επιβεβαιώσει αυτήν ακριβώς την αντίληψη: τη διάθεση για προσφορά, η οποία παρέχει χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους, γεγονός που αποκτάει ιδιαίτερη αξία σε μια εποχή που το σκοτεινό και το κρύο κυριαρχούν.

Το εργαστήρι λοιπόν θα παρουσιάσει στη γιορτή το έργο: «Η Αλίκη στη χώρα των Μανιταριών» . Το γνωστό σε όλους μας παραμύθι μεταφέρεται σε ένα μαγεμένο δάσος γεμάτο……. μανιτάρια και εκεί ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια. Η Αλίκη θα κάνει ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και…….. παράξενους συνταξιδιώτες. Ένα διασκευασμένο παραμύθι που σκοπό έχει να διασκεδάσει, να ψυχαγωγήσει και να μεταφέρει τα παιδιά τη χώρα των ονείρων και της φαντασίας.

Θα είμαστε όλοι εκεί να τους απολαύσουμε.

.