Το Survivor All Star έρχεται με «τρελά» συμβόλαια και μεγάλες αλλαγές

Ο ΣΚΑΪ έχει επενδύσει πολύ στο Survivor All Star, το οποίο θα έχει 108 επεισόδια.

Μεγάλη αναμονή υπάρχει για το Survivor All Star στο οποίο τόσο η AcunMedya όσο και ο ΣΚΑΪ έχουν επενδύσει πολλά. Η αντίστροφη μέτρηση για το πιο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα ονόματα που θα λάβουν μέρος να έχουν έρθει στην επιφάνεια.

  • Τα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να παραιτηθείς

Η εκπομπή OPEN Weekend αποκάλυψε τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στο Survivor All Star, καθώς και τα συμβόλαια με τα πολλά μηδενικά που έχουν υπογράψει κάποιοι παίκτες. Σε ότι αφορά στις αλλαγές, 1) καταργούνται οι δύο ομάδες (Διάσημοι και Μαχητές), 2) θα υπάρξουν νέες πίστες και δοκιμασίες για τους παίκτες.

 

Το Survivor θα προβάλλεται από Κυριακή-Τετάρτη στις 9 το βράδυ, ενώ τα επεισόδιά του θα είναι 108 συνολικά. Κάτι που σημαίνει ότι οι μέρες στην πορεία μπορεί να αυξηθούν.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το οικονομικό κομμάτι και δεν αναφερόμαστε μόνο στα συμβόλαια των παικτών, αλλά και των εταιρειών που επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα μηδενικά είναι πάρα πολλά καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής για μία εταιρεία το κόστος διαφήμισης ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ για 50 δευτερόλεπτα. Η διαφήμιση αφορά όλα τα μέσα του ΣΚΑΪ (τηλεόραση-site-υβριδική). Το παραπάνω ποσό διευκρινίζεται ότι αφορά κάθε επεισόδιο ανά εταιρεία.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, γίνεται πολύ στενό μαρκάρισμα λόγω των διαφημιστικών πακέτων, στο τέλος ή στη δεύτερη φουρνιά των παικτών που θα μπουν στο Survivor, να βρίσκεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.