Το Σωματείο Αρτοποιών Τρικάλων συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Τρικκαίων

Vasilopita C

Σε μία δράση κοινωνικής προσφοράς θα προχωρήσει την Πρωτοχρονιά το Σωματείο Αρτοποιών Νομού Τρικάλων, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Τρικκαίων και ενισχύοντας ταυτόχρονα το γιορτινό κλίμα.

Έτσι και φέτος, οι αρτοποιοί θα φτιάξουν πρωτοχρονιάτικες πίτες, οι οποίες θα μοιραστούν δωρεάν στο κοινό κατά τις εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο κλάδος εξ’ αιτίας της κρίσης, οι αρτοποιοί είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε αυτή την κοινωνική προσφορά, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό και ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ταυτόχρονα, η πρωτοβουλία αυτή του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Τρικάλων αποτελεί και ανταπόδοση της στήριξης και της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού της περιοχής μας προς τις επιχειρήσεις τους.

Έτσι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα με την αλλαγή του χρόνου, δημότες και επισκέπτες του Δήμου Τρικκαίων, θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν τις γλυκές δημιουργίες των αρτοποιών.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Τρικάλων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους για την μεγάλη προθυμία τους και υπόσχετε σε επόμενες δράσεις να συμμετέχουν με εναλλαγή όλοι οι αρτοποιοί.

Στις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς συμμετέχουν τα αρτοποιεία: Αλεύρι και Ζάχαρη, Κόγια Μαρία, Κωτούζας Αχιλλέας, Μαργαρίτα, Μπαντέκας – Ευθυμίου, Νέα Μαργαρίτα, Παναγιώτου Αχιλλέας, Τσιαούσης Ηλίας, Τζάνης Νίκος, Τσέτης – Παππάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους αξιοσέβαστους προμηθευτές μας που με την στήριξή τους σε όλες μας τις δράσεις, δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους ώστε ο φούρνος της γειτονιάς να έχει την εξέχουσα θέση που του αρμόζει στην κοινωνία.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ευχαριστούμε την εταιρία Στέλιος Κανάκης ΑΒΕΕ και τον αντιπρόσωπο πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής Κελεσίδη Νικόλαο.
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

 

.