Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη στα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρότι το πρόγραμμα της επίσκεψης του στα Τρίκαλα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ασφαλείς πληροφορίες του trikalaIN κάνουν λόγο για επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη γύρω στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Τρικάλων, όπου θα έχει εκεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου. Αμέσως μετά Μητσοτάκης και Παπαστεργίου θα μεταβούν στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας GiSeMi στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων, όπου ο Πρόεδρος την ΝΔ θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ανάδειξη νέων καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, οι οποίες δίνουν λύσεις στις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο αυτών των επισκέψεων θα έχει σειρά επαφών και με τα τοπικά στελέχη του κόμματος, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και ένα περίπατο μαζί με όλους στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Λάρισα, όπου τα βράδυ θα παρακολουθήσει την λιτανεία της εικόνας του Αγίου Αχιλλείου στον ομώνυμο Μητροπολιτικό ναό, ενώ αργά το βράδυ αναμένεται να έρθει στην περιοχή μας, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας.