Η Βασιλένα, «το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» και το πολιτικό της μέλλον…

Το πόσο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και πολυπράγμων άτομο είναι η Βασιλένα Μητσιάδη, δεν είναι σίγουρα κάποιο καινούργιο στοιχείο που ξαφνικά το ανακαλύψαμε εμείς εδώ. Όσοι γνωρίζουν καλά την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Τρικκαίων, θα ξέρουν σίγουρα πως πέρα από μια αυτοδιοικητική παράγοντας, είναι μια ενεργή μηχανικός και βέβαια μια ξεχωριστή καλλιτεχνική προσωπικότητα, με πολύ αγάπη και πάθος για την τέχνη και τους ανθρώπους της.

Όλα αυτά τα θυμηθήκαμε με αφορμή πολλά και διάφορα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για τον πολιτισμό, αλλά κυρίως μέσα από την συμμετοχή της σε ένα από τους κύριους ρόλους στη γνωστή θεατρική παράσταση που είχε ανεβεί εδώ και μερικά χρόνια στα Τρίκαλα με τίτλο «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα».

Αμιγώς φύση καλλιτεχνική η Βασιλένα, αλλά παράλληλα και μια ενεργή και μαχόμενη πολιτικός, που βάσιμες φήμες την φέρουν πολύ κοντά στο να είναι ένα από τα γυναικεία ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Παρόλο που η ίδια το έχει διαψεύσει δημόσια, λέγοντας πως δεν την ενδιαφέρει προς ώρας μια τέτοια προοπτική, δεν θα είναι διόλου απίθανο αν δούμε ξαφνικά να επιβεβαιώνεται ένα τέτοιο σενάριο, που εκ πρώτης μοιάζει κάπως…τραβηγμένο!

Ας κοιτάξει η ίδια τον εαυτό της στον καθρέφτη και ας αποφασίσει! έτσι κι αλλιώς μαθημένη είναι στους πολλαπλούς ρόλους και μάλιστα έχει δείξει ότι τα καταφέρνει και περίφημα!