Το πιο …προχωρημένο ερωτικό πάρτι, από σήμερα, στην Κρήτη!

hqdefault

Από σήμερα και για μία εβδομάδα οι λάτρεις του swinging, της νέας ερωτικής “μόδας” που πανευρωπαϊκά “σαρώνει”, θα … γιορτάζουν στην Κρήτη, τα 15 χρόνια λειτουργίας του club SDC. Το μεγάλο πάρτι “ανταλλαγής συντρόφων” οργανώνεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας, με τους swingers να παραμένουν ως τις αρχές Μαΐου, απολαμβάνοντας το νέο είδος σεξο-τουρισμού που κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα.

«Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα, Μακάρι να είχαμε κι εμείς κι άλλα τέτοια» έλεγε ξενοδόχος που ξέρει ότι αυτές οι δουλειές αφήνουν πολλά χρήματα, πιο πολλά από τον συνήθη τουρίστα! Κι αυτό γιατί οι swingers είναι τουρίστες, υψηλού οικονομικού επιπέδου, από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία αλλά και … την Ελλάδα, που δε διστάζουν να πληρώσουν περίπου 1.000 ευρώ το άτομο για τις ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη.

Γύρω από το μεγάλο αυτό ερωτικό πάρτι, ωστόσο, έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός για τη διασφάλιση της εχεμύθειας, αφού εκτός από όλα … τα κομφόρ που οι swingers απαιτούν και για τα οποία πληρώνουν αδρά, ζητούν και ιδιωτικότητα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Γι’αυτό το λόγο το συγκεκριμένο κλαμπ θα φέρει μαζί του…40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!

Τι είναι το…swinging

Έχουν ειπωθεί διάφορα για τη νέα «μόδα» στις σεξουαλικές σχέσεις των ζευγαριών. Είναι τρόπος ζωής (lifestyle) όπως έχει περάσει στην Αμερική; Ή πλήρης κατάρρευση των ηθικών αξιών, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού μεταξύ των συντρόφων, ή μήπως για διαστροφή;

Ότι κι αν είναι, το swinging, Ελληνιστί, ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, κερδίζει καθημερινά έδαφος και θιασώτες…Αυτό γίνεται είτε μεταξύ αξιολογημένων φίλων, είτε κυρίως μεταξύ των μελών ενός swingers club, που έχει εκατοντάδες μέλη.

Συνήθως υπάρχουν οργανωμένα κλαμπ. Στο κλαμπ αυτό η ετήσια συνδρομή φτάνει τα 750-1000 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Για να γίνεις δεκτός σαν ζευγάρι και μόνο, άνδρες μόνοι και γυναίκες μόνες δεν γίνονται δεκτοί, πρέπει να σε προτείνει κάποιο μέλος που είναι ήδη στο κλαμπ και αφού γίνει πιστοποίηση της ταυτότητας, του επαγγέλματος και του τόπου διαμονής, η αίτηση σου εγκρίνεται έχοντας υποχρεώσεις σε σχέση με την υγεία σου κλπ,

cretalive.gr