Το παρασκήνιο της βραδιάς μετά τον Εσπερινό στη Φωτάδα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Φωτάδας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Εφεστίου Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Οδηγήτριας». Πλήθος πιστών παραβρέθηκε, για να προσκυνήσει τη θαυματουργή εικόνα και να συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις,

Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό, η βραδιά συνεχίστηκε στην ταβέρνα του Ζαρούλα, όπου  κάτοικοι και επίσημοι για το καθιερωμένο αντάμωμα.

Ανάμεσα στις παρουσίες ξεχώρισαν η αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή, οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Ελένη Πούλιου, ο πρόεδρος Αχιλλέας Κυριάκος η Μαρίνα Ιακωβάκη με τον σύζυγό της. Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα τίμησαν το γορνόπουλο, που είχε την τιμητική του στο τραπέζι της βραδιάς, με τα πειράγματα και τις ευχές να δίνουν και να παίρνουν.

Μια ακόμη πανηγυρική βραδιά που συνδύασε παράδοση, καλή παρέα και τοπικές παρουσίες, επιβεβαιώνοντας ότι τα χωριάτικα πανηγύρια παραμένουν σημείο αναφοράς για την κοινωνική ζωή της περιοχής.