Το Νέο Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντερού στον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα

Εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε  το Δ.Σ. του Νεοϊδρυθέντος Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντερού, στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα στο Δημαρχείο την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 11.00 όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τον Πολιτισμό.

Ο κ. Μαράβας αφού τους καλωσόρισε τους συνεχάρη για αυτήν τους την πρωτοβουλία με την ίδρυση του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου, για να ζωντανέψει ξανά το Χωριό και να αναβιώσουν τα ήθη, τα έθιμα και η Πολιτιστική ιστορία του Βροντερού, σαν Δήμος Πύλης θα συμβάλλουμε βοηθώντας τις δραστηριότητες σας, όπως κάνουμε εδώ και χρόνια σαν Δημοτική Αρχή προς όλους τους Συλλόγους του Δήμου Πύλης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων/νος  Γωγάκος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τους μελλοντικούς στόχους και τις Πολιτιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου, όπως την κατασκευή ξύλινο οικήματος για την στέγαση των γραφείων του Συλλόγου, την διοργάνωση του Ανταμώματος των Απανταχού Βροντοριανών καθορισμένο στις 3 Αυγούστου 2024, στην πλατεία του Χωριού με δημοτική ορχήστρα και παραδοσιακό φαγητό. 

Επίσης τόνισε την ίδρυση  Λαογραφικού Μουσείου που σαν βάσει θα έχει τον Γενεαλογικό Χαρακτήρα, όπου θα αναφέρεται τον γενεαλογικό Δέντρο κάθε οικογένειας με καταγωγή από το Βροντερό.

Παρόντες με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κων/νο  Γωγάκο ήταν ο Γραμματέας κ. Δημήτριος Πατσιαντζής και η Ταμίας κ. Ευαγγελία Χρυσόμαλου.