Το «μοναδικό ταξίδι» του Τάσου (…με τα 540 Like…)

katsianis kinim

Στις 26 Αυγούστου 2014 ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης & Δημοσίων Σχέσεων – πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Τάσος Κατσιάνης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:
«Με την ολοκλήρωση της προμήθειας του νέου τεχνολογικού εξοπλισμού (3D) του δημοτικού κινηματογράφου λήγει για μένα, σε λίγες μέρες, ένα μοναδικό ταξίδι στην προεδρία του πολυχώρου τέχνης και πολιτισμού Μύλος Ματσόπουλου. Το πρώτο στοίχημα που βάλαμε και κερδίσαμε ήταν η ανάδειξη του μνημείου μέσω σωστού φωτισμού και η ανάδειξή του σε έναν μοναδικό, με πανελλήνια εμβέλεια, χώρο τέχνης και πολλαπλών δράσεων. Έναν χώρο ανοιχτής έκφρασης και δημιουργικής συμπόρευσης ανθρώπων, τεχνών, δραστηριοτήτων μα, πάνω από όλα, έναν χώρο φαντασιακό υπόβαθρο της ανθρώπινης δημιουργίας. Σαν πρόεδρος του οργανισμού και, αργότερα, σαν αντιδήμαρχος θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρήστο Λάππα, που με στήριξε και επέτρεψε σε μένα και τους συνεργάτες μου να κάνουμε πολλά από τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Η ανωτέρω δημοσίευση έχει, έως σήμερα (29/8), 540 Like (παρακαλώ) και τ’ ακόλουθα σχόλια:

• Nikos Vatopoulos Συγχαρητήρια, Τάσο.


Vassilis Loules Μπράβο Τάσο! Πάντα άξιος, με όρεξη και όραμα!


Γιάννης Παραθύρας Όταν η δημιουργία γίνεται σημείο αναφοράς, τότε οι παρατάξεις κ τα χρώματα είναι ανάξια λόγου. Τάσο γερά….. Τιμή μου που σε γνώρισα κ θα τα λέμε πάντοτε!!!!


Tasos Anastasopoulos Μπράβο Τάσο, τα καλύτερα είναι μπροστά.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:
Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, ακόμη και… για τους ωραίους!!!

mylos matsopou mov

.