Το κόλπο για να μη ζαρώνουν οι φέτες μπέικον στο τηγάνισμα

 Τι να κάνετε για να μην ξεραίνεται και διπλώνει το τηγανητό μπέικον.

Και σε ποιον δεν αρέσει το τηγανητό μπέικον, άλλο αν το απολαμβάνουμε μία στις τόσες, για λόγους υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Αν θέλετε να σερβίρετε τηγανητό μπέικον όσο γίνεται πιο ζουμερό και …επίπεδο υπάρχει ένα κολπάκι.

Για να μη ζαρώνουν και  ξεραίνονται οι φέτες του μπέικον που σκοπεύετε να ψήσετε θα πρέπει να τις βυθίσετε σε ζεστό νερό και να τις αφήσετε εκεί για 2’-3’. Στη συνέχεια τις στεγνώνετε εξωτερικά και τις τηγανίζετε.

icookgreek.gr