Το Ίδρυμα «Στέγη» στην Πύλη επισκέφτηκε ο Γιώργος Τσίγκας

DSCN0617

Το Ίδρυμα Ειδικής Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Πύλης «Στέγη», όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Κώστα Αργυρούση και την Διευθύντρια κ. Κατερίνα Αθανασίου, επισκέφθηκε την Πέμπτη 10-04-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θεσσαλίας κ. Γιώργος Τσίγκας.

Ενημερώθηκε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα 30 άτομα με ειδικές δεξιότητες του Ιδρύματος, για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο ιδιαίτερα σημαντικό αυτό έργο.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλύπτει σημαντικό μέρος των λειτουργικών δαπανών 7 ιδρυμάτων σε όλη τη Θεσσαλία, μεταξύ των οποίων είναι το Ίδρυμα «Στέγη» και το Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών στα Μεγάλα Καλύβια.

DSCN0619

Ο κ. Τσίγκας μεταξύ άλλων τόνισε «μεταφέρω τους χαιρετισμούς και τις ευχές για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, στον πρόεδρο και τα μέλη του Ιδρύματος, τους φιλοξενούμενους, το προσωπικό και τους εθελοντές. Με την εδώ παρουσία μου εκφράζω την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στο Ίδρυμα».

Από την πλευρά τους τόσο ο Πρόεδρος, όσο και η Διευθύντρια του Ιδρύματος ευχαρίστησαν τον κ. Τσίγκα για την επίσκεψη του και την στήριξη της Περιφέρειας και του ευχήθηκαν με τη σειρά τους χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

DSCN0623

.