Το…φατσιμάρε του Ζιώγα και το…τόπο στα νιάτα του Σπανού

Σ’ αυτόν εδώ τον τόπο, όλοι έχουμε δει και έχουμε γνωρίσει κατά καιρούς πολλούς και διάφορους που ασχολούνται με τα κοινά, βγάζοντας συμπεράσματα για την προσφορά του καθενός.

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Γιώργος Ζιώγας, αστυνομικός στο επάγγελμα, είναι από εκείνους τους αιρετούς που θα λέγαμε πως φροντίζουν περισσότερο για το δημόσιο image τους, παρά για την ουσία και τις αυτές καθαυτές ανάγκες της υπηρεσίας.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός- και το ξέρουν πολλοί αυτό εδώ στα Τρίκαλα, είναι κοινό μυστικό-πως είναι μόνο για το…φατσιμάρε και για φρου φρου και αρώματα.

Δως του Facebook και πάρτου την ψυχή! Ίσως εκεί για την γειτονιά του το Ριζαριό, να είναι καλός και να κάνει κάποια έργα, αλλά μέχρις εκεί…Αντιδήμαρχε πήγαινε λίγο και παραπέρα, υπάρχουν και αλλού γειτονιές εντός και εκτός πόλης, που είναι τίγκα στο σκουπίδι. Τώρα που είναι σχετικά νωρίς ακόμα, προτού η αγανάκτηση ξεχειλίσει…

spanos 2

Αυτός ο Θόδωρος ο Σπανός πόσα χρόνια έχει αλήθεια συμπληρώσει ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο; Ούτε και ο ίδιος δεν θυμάται καν… Έχει γευτεί νίκες και ήττες, χαρές και πίκρες, έχει βρεθεί και στην θέση της δημοτικής αρχής και στην θέση βέβαια της αντιπολίτευσης.

Δεν λέμε, παλιά και έμπειρη καραβάνα είναι στην αυτοδιοίκηση, αλλά μαθαίνουμε πως όχι απλώς ετοιμάζεται ξανά να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, αλλά είναι και εκ των βασικών πρωτοστατών αυτοδιοικητικής κίνησης. Αμάν βρε Θόδωρε….δεν βαρέθηκες ακόμα; Τόσα χρόνια ότι ήταν να προσφέρεις στην πόλη και τους συμπολίτες σου δεν το πρόσφερες ακόμα; Έφτασες στα ύπατα αξιώματα του δήμου, μόνο Δήμαρχος δεν έγινες…Την ρήση «Τόπο στα νιάτα» ελπίζουμε πως την ξέρεις πολύ καλά…