Το ευχαριστώ του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου Πύλης Άρη Τζάνη

Με ένα λιτό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης Άρης Τζάνης με τον συνδυασμό «Πρώτα ο άνθρωπος» του Δημάρχου Κώστα Μαράβα, θέλησε να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες ψηφοφόρους του και όλους τους δημότες του Δήμου.

«Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή! Στις δημοτικές εκλογές με αναδείξετε πρώτο δημοτικό σύμβουλο Πύλης στο συνδυασμό του κ.Μαράβα «πρώτα ο άνθρωπος»….. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν σε μένα και μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους… Ευχαριστώ τους συνδημότες μου σε όλα τα χωριά τους αφιερώνω την μεγάλη νίκη μας… Ευχαριστώ τους συγγενείς και τους φίλους μου παλιούς και νέους που στήριξαν την προσπάθεια μου και κοπίασαν για μένα… Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους χωριανούς μου για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια τους…. Οι εκλογές τελείωσαν…. Σειρά έχει η μάχη με τα καθημερινά προβλήματα του δήμου μας…. Σας υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας… Θα αγωνιστώ για ότι καλύτερο στο δήμο μας….. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»