Μετά από δύο χρόνια πανδημίας όπου λόγω της καραντίνας ο εορτασμός του Πάσχα γινόταν σε πολύ κλειστό κύκλο, ήρθε φέτος η ώρα να γιορταστεί όπως πραγματικά το ξέρουμε και το τιμάμε με το έθιμο του ψησίματος του παραδοσιακού οβελία.
Σε πολλά σπίτια, είτε στην πόλη είτε στα χωριά, οι ψησταριές άναψαν φέτος από νωρίς για το ψήσιμο του οβελία, με όλα τα σχετικά παρελκόμενα όπως το κοκορέτσι, το κεμπάπ, οι μπριζόλες, τα σουβλάκια και τα λουκάνικα και άλλο επιθυμούσε ο καθένας, Αντάμωσαν και πάλι οικογένειες, συγγενείς και φίλοι σε ένα ξέφρενο γλέντι κεφιού και χαράς, συνοδευόμενα από τις άριστες καιρικές συνθήκες.
Και του χρόνου με υγεία!