Το ενωτικό μήνυμα της Τζένης Λιάγκα για τις εκλογές στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Με δημόσια παρέμβαση της η πρώην Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και υποψήφια στην κεντρική διοίκηση του ΕΕΣ κ. Τζένη Λιάγκα, θέλησε να στείλει προς όλους μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας, με μοναδικό στόχο την ανόρθωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την εκπλήρωση της αποστολής του, που είναι η εθελοντική παροχή κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου στην ελληνική κοινωνία.

Ιδού τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Όλοι μαζί στραμμένοι σε έναν κοινό σκοπό..
Όλοι όσοι σήμερα βρισκόμαστε συνυποψήφιοι για μία θέση στην Κεντρική Διοίκηση του Κινήματός μας, θα πρέπει να κοιτάμε προς μία κατεύθυνση, να είμαστε στραμμένοι σε έναν κοινό στόχο και σκοπό: Να εργαστούμε άοκνα και να ωφελήσουμε εμπράκτως με τη δουλειά μας.
Όλοι όσοι ζητάμε σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης των μελών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα πρέπει να δεσμευτούμε για τον τρόπο που θα εργαστούμε: Ως προσωπικότητες που η καθεμία ξεχωριστά θα φέρει τις ιδέες, τις σκέψεις και τις δυνατότητές της σε ένα κοινό πεδίο δράσης και όλες μαζί, χωρίς μεμψιμοιρία και ανταγωνισμούς, χωρίς «εγώ» και βλέψεις για την αρχηγική καρέκλα, να δημιουργήσουμε ένα νέο, υγιές «εμείς», που θα παλέψει σαν γροθιά τις αντιξοότητες και θα ανορθώσει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον ύψιστο βαθμό εθελοντισμού».