Το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσε η ημερίδα για την ψωρίαση & ψωριασική Αρθρίτιδα

Με αρκετό κόσμο που έσπευσε να την παρακολουθήσει, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, η ενημερωτική ημερίδα: «Ψωρίαση & ψωριασικήΑρθρίτιδα. Κατανόηση,πρόληψη,αντιμετώπιση ,νέα θεραπευτική προσέγγιση»,από το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση « ΚΑΛΥΨΩ», με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα/ΕΛΕΑΝΑ και την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι :Κώστας Λούμος Πρόεδρος Σωματείου ΚΑΛΥΨΩ,ΕύηΓεωργίουΡευματολόγος PhDc, Πολυξένη Γιδαροπούλου MD,PhD Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Επιμ.Α’ Δερματολογική κλινική Π.Γ.Ν. Λάρισας , Βαγγέλης Γαλάνης Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής MA,MSc,phDc, Ευτέρπη Ζαφειρίου Επικ.Καθ. Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Π.Γ.Ν.Λαρισας

Μερικά από τα θέματα που αναλύθηκαν στην ημερίδα,  είναι η αντιμετώπιση της καθημερινότητας των ασθενών με ψωρίαση, η ψωρίαση & ψωριασική αρθρίτιδα, η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους και η ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση της ψωρίασης και της ψωριασικής αρθρίτιδας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι έθεσαν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και έλαβαν τις σχετικές απαντήσεις.

Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα των  5ης ΥΠΕ, Δήμου Τρικκαίων, Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικκαίων.