Το ΕΚΑΒ στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιομοναστήρου

Επόμενος σταθμός της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Τομέα Τρικάλων στις 02-03-24 ,ήταν το Δημοτικού Σχολείου στο Παλαιομονάστηρο μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Κα Βασιλική Σιώτα. Με μεγάλη χαρά η εκπαιδευτική ομάδα Τρικάλων : Μπάτζιου Ιφιγένεια, Νταλούκα Αλέξανδρο, ενημέρωσε τους μαθητές του Δημοτικού στις πρώτες βοήθειες στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, στην πλάγια θέση ανάνηψης, πνιγμονή από ξένο σώμα.

Όλες οι ηλικίες μπορούν να προσφέρουν το δώρο , που λέγεται ΖΩΗ !!! Η ενημέρωση σώζει ΖΩΕΣ!! Ευχαριστούμε για την όμορφη φιλοξενία σας! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!! Η γνώση δεν σταματά ποτέ… πάει κάθε φορά και ένα βήμα πιο πέρα!!!

Η υποβολή αιτήματος φορέων, επαγγελματικών ή κοινωνικών ομάδων κ.α. γίνεται με κατάθεση επιστολής στο αρμόδιο Παράρτημα του ΕΚΑΒ, στο οποίο επιθυμούν να εκπαιδευτούν και στην οποία αναφέρονται απαραιτήτως και τα παρακάτω στοιχεία: • συνολικός αριθμός εκπαιδευομένων • ονοματεπώνυμο υπευθύνου επικοινωνίας • τηλέφωνο επικοινωνίας • e-mail Στοιχεία Επικοινωνίας o Γραφείο Εκπαίδευσης – Παράρτημα Λάρισας: Περιλαμβάνει τους νομούς Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας. e-mail: ekab5@ekab.gr