Το είπε και ο Ταμήλος: ραντεβού στις κάλπες τον Σεπτέμβρη!

Και τι δεν είπαν χθες που συναντήθηκαν τυχαία στην Ασκληπιού, ο πρώην Δήμαρχος και Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος με τους πρώην Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη. Ο Ταμήλος έβγαινε από το Δημαρχείο και οι άλλοι δύο κατευθύνονταν προς τα εκεί, για να υποδεχτούν τον πρώην Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση, με τον πρώτο (γνωστός εκλογομάγειρας)να τους σφίγγει μια….πολιτική ανάλυση και ούτε λίγο ούτε πολύ να τους υποκινεί να ετοιμάζονται για εκλογές τον Σεπτέμβρη.

 

«Αποκλείεται ο Μητσοτάκης να αφήσει να περάσει κι άλλος χειμώνας σαν τον φετινό και να…ζεματιστεί από την ακρίβεια στην ενέργεια, από ακραία καιρικά φαινόμενα και άλλα τέτοια. Θα πάει για εκλογές χαλαρά τον Σεπτέμβριο, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που θα είναι χαλαρός και ο κόσμος, για να τις κερδίσει…χαλαρά» απεφάνθη με στόμφο ο Ταμήλος. «Λες Μιχάλη; Τότε είναι που δεν μας πιάνει κανένας. Πάμε για αυτοδυναμία» του ανταπάντησαν χαμογελώντας Δριτσέλη και Σιμορέλης.

Και πράγματι αν «διαβάσει» κάποιος προσεκτικά το πολιτικό κλίμα που επικρατεί και την διαρκή κινητικότητα των τελευταίων εβδομάδων σε όλα τα κομματικά επιτελεία, εύκολα μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα περί πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο. Ρίξτε λοιπόν στο καλάθι των άχρηστων, αναλύσεις τα περί εκλογών τον Μάιο που γράφονται μέχρι σήμερα.

Εκλογές δεν θα γίνουν τον Μάιο, ούτε φυσικά τον Ιούνιο (πανελλήνιες εξετάσεις, έναρξη καλοκαιρινής σεζόν).

Ένας πρωθυπουργός, κάνει πρόωρες εκλογές με βάση την μεγάλη εικόνα, στην οικονομία, την κατάσταση στα νοικοκυριά, την ανεργία, τα θέματα ασφάλειας και παίρνει ή όχι το ρίσκο.

Έτσι λοιπόν, ραντεβού… τον Σεπτέμβρη στις κάλπες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να βγει αληθινός και δικαιωμένος και ο Ταμήλος!