Το εγκώμιο του Μικέλη πλέκει ο Χατζηδάκης

Την αμέριστη εκτίμηση του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, χαίρει ο Μικέλης Χατζηγάκης όπως αποδεικνύεται και από τον εγκωμιαστικό πρόλογο που γράφει το Νο.2 της κεντροδεξιάς για τον νεαρό Τρικαλινό πολιτικό.

Ο Χατζηδάκης γράφει πως «ο Μικέλης συνέβαλε καίρια στην διαμόρφωση προτάσεων στον τομέα των επενδύσεων και της ρευστότητας. Χάρη στην εμπειρία του στον ιδιωτικό τομέα ήταν σε θέση να εντοπίσει τις ανάγκες της αγοράς και να παρουσιάσει ουσιαστικές λύσεις». Επίσης, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εντυπωσιάστηκε από το επίπεδο των γνώσεων του Μικέλη και όπως ο ίδιος γράφει «μου δημιούργησε ιδιαίτερα θετική εντύπωση η θεωρητική κατάρτιση του Μικέλη, η οποία ήταν απόρροια τόσο υψηλού επιπέδου σπουδών του, όσο και στην συνεχιζόμενη προσήλωση του στον εμπλουτισμό των γνώσεων. Επιπλέον, ήταν αξιοσημείωτο πως συνδύαζε την ενημέρωση για την διεθνή επικαιρότητα  με την ουσιαστική γνώση για τα τοπικά ζητήματα των Τρικάλων».

Όπως φαίνεται ο Μικέλης Χατζηγάκης καταφέρνει να κερδίσει την εκτίμηση όχι μόνο των Τρικαλινών συμπολιτών του αλλά και ισχυρών παραγόντων του κόμματος και των Αθηνών.