Το δώρο που έκανε στον εαυτό του για τη γιορτή του ο…ραδιοπειρατής Παπαστεργίου

Μας εκπλήσσει και μας τρελαίνει ταυτόχρονα αυτός ο Παπαστεργίου (ο Δήμαρχος μας βρε) και ας είναι για τον ίδιο κάτι το φυσιολογικό. Τι βρήκε να πάρει πάλι ο αθεόφοβος, ως δώρο στον εαυτό του για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου δε πάει ο νους σας…Γιατί ο Παπαστεργίου μπορεί να έγινε μηχανικός και μετέπειτα Δήμαρχος, όμως ποτέ δεν ξέχασε τον παλιό καλό του εαυτό, τότε που στα χρόνια της εφηβείας και λίγο αργότερα, ασχολούνταν με τις ώρες με τις λυχνίες, τους πομπούς και τα…μεσαία και τα βραχέα, ως γνήσιος και πιστός ραδιοπειρατής εκπέμποντας σε πειρατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Μεγάλη τρέλα και αγάπη το ραδιόφωνο για τον Παπαστεργίου, αφού ακόμη και ως σήμερα είναι ο άνθρωπος και ο ιθύνων νους στον ένα από τους δύο μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης.

Κάποια τέτοια μηχανήματα εκείνου του παλιού καλού καιρού, έφτασαν και πάλι στα χέρια του…ραδιοπειρατή Δημάρχου μας και πραγματικά η χαρά του ήταν σαν αυτή μικρού παιδιού, που μόλις απέκτησε το αγαπημένο του παιχνίδι. Το χρωστούσε στον εαυτό του άλλωστε ένα τέτοιο δώρο…Και όπως λέει και ο ίδιος «Ο θρυλικός Γουαδαχάρα FM και πάλι μαζί σας»!

Τι μέρες ζούμε σ΄αυτή εδώ την πόλη!