Το 2021 αφετηρία αλλαγών και νέων διαδρομών για τον Χρήστο Σινάνη

Πολλά ποντάρει στη νέα χρονιά που έρχεται ο πρώην Δήμαρχος Μετεώρων και νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Σινάνης, αναφορικά με την εξέλιξη της αυτοδιοικητικής του πορείας.

Το αρχικό μούδιασμα, η απογοήτευση από την εκλογική του ήττα στις περασμένες εκλογές και η μετάβαση σ΄ένα νέο ρόλο, αυτό του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχουν δώσει εδώ και καιρό την θέση τους σε μια δυναμική πορεία ανάκαμψης, μέσα από ένα σωστό και μεθοδευμένο στρατηγικό σχεδιασμό, που προϋποθέτει σκληρό αγώνα και καθημερινή παρακολούθηση των πεπραγμένων, ώστε να αναδειχθούν οι αδυναμίες του Θοδωρή Αλέκου και της παρούσας δημοτικής αρχής.

Προετοιμάζεται λοιπόν ο Σινάνης για τις επόμενες εκλογές, ώστε να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού της Καλαμπάκας και των χωριών που απαρτίζουν τον δήμο, με το 2021 να είναι η αφετηρία περαιτέρω εντατικοποίησης του αντιπολιτευτικού αγώνα και της αυστηρής κριτικής στο έργο της δημοτικής αρχής. Μπορεί το 2021 να θεωρηθεί και ως χρονιά-ορόσημο για τον Χρήστο Σινάνη, καθώς ο ίδιος σκοπεύει πέρα από τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες του να εντάξει στον συνδυασμό του πολλά ακόμα επίλεκτα στελέχη της Καλαμπακιώτικης κοινωνίας, ώστε να πάει ακόμα πιο δυνατός στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Μέχρι τότε φουλάρει τις μηχανές και αισιοδοξεί πως όλα θα πάνε καλά!