Της…κακομοίρας στο Δήμο Φαρκαδόνας

Έχουμε δει και έχουμε δει πολιτικές αντιπαραθέσεις, πότε ηπίων τόνων και πότε με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, αλλά αυτό που συμβαίνει στο Δήμο Φαρκαδόνας φαίνεται πως δεν μπορεί να συγκριθεί εύκολα με κάποια άλλη ανάλογη κατάσταση.

Είναι ολοφάνερο πως το πολιτικό θερμόμετρο στο Δήμο Φαρκαδόνας, ανέβηκε από τώρα επικίνδυνα και ας μας χωρίζουν ακόμη σχεδόν 18 μήνες, μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, όπου θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές.

Στο Δήμο Φαρκαδόνας όλοι είναι εναντίον όλων! Γεωργολόπουλος κατά Κοκκινίδη και Μπαγιώτη, Μπαγιώτης κατά Μεριβάκη και Γεωργολόπουλου, Μεριβάκης κατά Αγναντή, Κοκκινίδης κατά Γεωργολόπουλου, Καραμάνος κατά Μπαγιώτη, άντε και πάλι απ΄αυτήν αρχή και πάει λέγοντας…δεν βγαίνει άκρη με τίποτα στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει εκεί, με τους μισούν να βάλλουν κατά των άλλων μισών, ακόμα και με εκφράσεις του πεζοδρομίου, ακόμα και με εκφράσεις που δεν συνάδουν με αυτοδιοικητικούς παράγοντες…

Φαίνεται πως εκεί στην Φαρκαδόνα το ΄χουν κάψει…Δεν ξέρω αν ευθύνεται το…νερό, αλλά πραγματικά η κατάσταση πολλές φορές δείχνει να ξεφεύγει από τα υγιώς επιτρεπτά όρια της όποιας αντιπαράθεσης.

Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά και ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας…Δεν βγαίνει τίποτα με τις φωνές και πολύ περισσότερο με τις ύβρεις. Έρχεται και το Άγιο Πάσχα και πρέπει να σας βρει όλους, αν και σε αντίπαλα στρατόπεδα και παρατάξεις, φιλιωμένους. Έχετε καιρό μπροστά σας να διασταυρώσετε τα (πολιτικά) σας ξίφη και να βγάλετε τα μαχαίρια από τα θηκάρια…

Ειρήνη υμίν Χριστιανοί…Άντε και καλό Πάσχα!