Τις παλιές εποχές του ΠΑΣΟΚ θύμισε η συγκέντρωση του «Κινήματος Αλλαγής» στα Τρίκαλα

Ευχάριστη έκπληξη που ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του δεν θα περίμενε ίσως, αποτέλεσε η αποψινή συγκέντρωση του «Κινήματος Αλλαγής»,με ομιλητή τον εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος Παύλο Χρηστίδη,που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Φρούριο Τρικάλων, θυμίζοντας τις παλιές καλές αποχές, τότε που το πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ γέμιζε πλατείες, στάδια και αίθουσες.

Στην εκδήλωση που άνοιξε με ένα χαιρετισμό ο Γραμματέας του Κινήματος στα Τρίκαλα Γιώργος Μανώλης, ήταν όλα  τα στελέχη εκεί, από την παλαιότερη γενιά της μεταπολίτευσης, την γενιά των 40-50 και αρκετούς νεολαίους, προερχόμενους από διάφορα μετερίζια, γεγονός που ίσως σημαίνει ότι ο «κοιμώμενος γίγαντας» της κεντροαριστεράς άρχισε να ξυπνάει από τον λήθαργο.

Χαιρετισμό απηύθυνε στο κοινό και το μέλος της Ε.Γ. του κινήματος Στέφανος Παραστατίδης, ενώ στην ομιλία του ο Παύλος Χρηστίδης, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που και πάλι το κίνημα άρχισε να γεμίζει και πάλι τις αίθουσες ύστερα από μεγάλο διάστημα, που οι δημοσκοπήσεις και τα ΜΜΕ αμφέβαλαν ακόμη και για την είσοδο του στη Βουλή, εξαπολύοντας βολές για την ανεπαρκή και επικίνδυνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αν ο Πρωθυπουργός ακολουθούσε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για την σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και την χάραξη μιας ενιαίας εθνικής γραμμής, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε σήμερα, ενώ χαρακτήρισε καταστροφική περίοδο για την χώρα την 5ετή (2004-2009) διακυβέρνηση της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή, που έβαλε την χώρα, μην έχοντας άλλη επιλογή, στα μνημόνια.

Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ οι πλούσιοι έγινα πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου του «ΚΙΝ.ΑΛ», ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις μειώσεις των συντάξεων από 1/1/2019, που σε περιπτώσεις όπως στον ΑΟΕΕ ή στις συντάξεις χηρείας θα φτάσουν έως 35%.

Αναφερόμενος στο «Κίνημα Αλλαγής», δήλωσε πολύ αισιόδοξος από την μέχρι τώρα πορείας, τονίζοντας πως ξεκινήσαμε όλοι μαζί με πυλώνα το ΠΑΣΟΚ μια δύσκολη προσπάθεια που ολοένα διευρύνεται και γιγαντώνεται. ΟΙ 212.000 Ελλήνων που πήγαν στις κάλπες να ψηφίσουν για Πρόεδρο του νέου φορέα, άφησαν πίσω του ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας και μια παρακαταθήκη, που είναι η μεγάλη δύναμη του «ΚΙΝ.ΑΛ» και είμαστε αποφασισμένοι να την τιμήσουμε, κατέληξε κλείνοντας ο Παύλος Χρηστίδης.