Με τις ευλογίες της εκκλησίας ο νέος θεσμός της αστυνόμευσης με ποδήλατα στα Τρίκαλα

Παρουσία της αστυνομικής ηγεσίας σε επίπεδο Θεσσαλίας και νομού και των πολιτικών αρχών του τόπου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο μουσείο Τσιτσάνη ο επίσημος αγιασμός για την έναρξη του θεσμού της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα στα Τρίκαλα.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, μαζί με κληρικούς της Μητρόπολης, ευχόμενος καλή επιτυχία στο νέο θεσμό αστυνόμευσης στην πόλη.

Σύντομους χαιρετισμούς ευχόμενοι κάθε επιτυχία στο έργο του νέου θεσμού, απηύθυναν οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας ως εκπρόσωπος της Π.Ε. Τρικάλων, ο Δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε σχεδόν το σύνολο των Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων Γεώργιο Σπηλιόπουλο.

Στην τελετή του Αγιασμού παρόντες ήταν και οι τέσσερις ποδηλάτες-αστυνομικοί με τα υπερσύγχρονα ποδήλατα τους, οι οποίοι ήδη την εμφανή αστυνόμευση στα Τρίκαλα.