Την…τιμητική της είχε η Αγία Μονή στην χθεσινοβραδινή εκπομπή «Ζυγός live»

 

Ιστορίες, μαρτυρίες, αναμνήσεις και πολλά τραγούδια συνέθεσαν το σκηνικό στο Ράδιο Ζυγός, κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκπομπής «Ζυγός live» (9-12 μ.μ.) που παρουσιάζουν οι Θοδωρής Ευθυμίου και Γιάννης Γατσάς και ήταν αφιερωμένη σε μια από τις ιστορικότερες συνοικίες των Τρικάλων, την Αγία Μονή.

Στο στούντιο της εκπομπής βρέθηκε καλεσμένος ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Τάκης Παζαϊτης, γνήσιο τέκνο της συνοικίας, ενώ τηλεφωνική παρέμβαση με τις δικές της καταθέσεις ψυχής, θα κάνει από την Αθήνα όπου βρίσκεται, η γνωστή ποιήτρια και συγγραφέας Βέρα Βασιλείου-Πέτσα, η οποία μεγάλωσε και έζησε για πολλά χρόνια στην Αγία Μονή.

Έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία στο στούντιο του πρώην Νομάρχη Τρικάλων και Βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη, ο οποίος δήλωσε φίλος της Αγίας Μονής και όλων των καλεσμένων και φαν των τραγουδιών. Η μεγαλύτερη έκπληξη βέβαια ήρθε, όταν σε κάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε κι ένα τραγούδι.

Σ’ αυτή την Αγιαμονιώτικη βραδιά, έδωσαν το παρών οι περισσότεροι καλλιτέχνες της συνοικίας, οι οποίοι έπαιξαν και τραγούδησαν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη…ήταν εκεί ο Αποστόλης Γούναρης, ο Τάκης Ζωγάνας, ο Αλέξης Λάλος, ο Κώστας Μπέτσικος, ο Βασίλης Μπιλιάλης, ο Δημήτρης Παδιός, ο Νίκος Σιάφης και ο Αχιλλέας Τσιακμάκης, που απέσπασαν τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια του κοινού με πολλαπλά και απανωτά μηνύματα.

Άνθρωποι γλεντζέδες και με χιούμορ οι Αγιαμονιώτες, δε θα μπορούσαν να μην περάσουν όμορφα (και μαζί τους και οι πολυπληθείς ακροατές του σταθμού), δημιουργώντας το ανάλογο κλίμα σε μια εκπομπή όλο εκπλήξεις!

https://www.facebook.com/946535338690558/videos/1980287925315289/

https://www.facebook.com/946535338690558/videos/1980218871988861/