Την πίτα της έκοψε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο πριν την εκπνοή του ωραρίου των υπαλλήλων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφεριακής Ενότητας Τρικάλων.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ευχόμενος σε όλους, διοίκηση και εργαζομένους το 2019 να είναι μια χρονιά υγείας και δημιουργίας, προς όφελος του λαού των Τρικάλων και του τόπου.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλο το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, για τις άοκνες και σε πολλές περιπτώσεις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν νύχτα μέρα, ώστε η ΠΕ Τρικάλων να βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη του νομού που έχει ανάγκη ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μεταφέροντας παράλληλα σε όλους τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης Εμπορίου Χρήστος Γακόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ντίνος Μπάρδας, Γιώργος Τσίγκας και Απόστολος Κολίτσας, , ο Διευθυντής του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και «εξ απορρήτων» του Γιώργος Καρανάσιος κ.α.

Τα τρία τυχερά φλουριά στις τέσσερις πίτες που κόπηκαν και μοιράστηκαν στο προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, αντιστοιχούσαν σε ισάριθμες 3ήμερες άδειες, που ενίσχυσε κατά…δύο ημέρες ο Πρωτοσύγκελος π. Αλέξιος, με…εντολή του Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου!