Την Πίτα έκοψε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην Ταβέρνα «ΜΑΝΟΥΚΑΣ» στην φήκη παρουσία αρκετών Κυνηγών μελών του Συλλόγου, που κατέκλυσαν την αίθουσα του μαγαζιού.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Στυλιανού Παπασπύρου, ο οποίος καλωσόρισε τους συναδέλφους κυνηγούς καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης εκπρόσωπος του δημάρχου Κων/νου Μαράβα, επικροτώντας τις δραστηριότητες και την προσφορά του Συλλόγου στην περιοχή τονίζοντας την συμπαράσταση του Δήμου Πύλης προς όλα τα παραπάνω.

Χαιρετισμούς έκαναν ο Γ.Γ. της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ. Στέργιος Συρταργιώτης, ο Εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων  κ. Νίκος Μανιός υπεύθυνος Θήρας Τρικάλων.

Παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Ιωάννης Τριχιάς  μέλος του Δ.Σ.  της Ομοσπονδίας, ο κ. Δημ. Παπάς και ο κ. Αθ. Τσιουτσιουρέλης από το Δασαρχείο Τρικάλων , Αντιδήμαρχοι δημοτικοί Σύμβουλοι και ο υπ. Δήμαρχος Δήμου Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες κ. Βασίλειος Μπέκος  και κ. Αθανάσιος Τριμίντζιος.

Το φλουρί αντιστοιχούσε σε μία δωρεάν  τοπική άδεια προσφορά του Κ.Σ. Πύλης.