Την πήρε «πατριωτικά» την υπόθεση του φράγματος ο Μαράβας- Ο Σινάνης «ζεσταίνει» τις μηχανές του…

Δεν λέει να ησυχάσει ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας με την απροσδόκητη εξέλιξη που πήρε η κατασκευή του φράγματος της Μεσοχώρας, ύστερα από την απόφαση του ΣτΕ να δεχτεί την ένσταση των κατακλυζομένων της Μεσοχώρας και να ακυρώσει τους περιβαλλοντικούς όρους του έργου.

Ο ίδιος τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας την επίσημη απόφαση του ΣτΕ, υποστηρίζοντας τις πως πρόκειται για καθαρά υδροηλεκτρικό έργο και δεν έχει καμία σχέση με την εκτροπή του Αχελώου. Εκεί έγκειται άλλωστε και η όλη οριοθέτηση του έργου, όπως είχε επί Φάμελλου με τον ΣΥΡΙΖΑ τότε στην κυβέρνηση.

Πάντως ο ίδιος ο Δήμαρχος Πύλης είναι αποφασισμένος να «τελειώσει» το έργο, το οποίο είναι έτοιμο εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια. Το πήρε «πατριωτικά» ο Μαράβας το θέμα και όποιος τον γνωρίζει καλά, ασφαλώς και θα ξέρει πως αν βάλει κάτι…πείσμα ο Μαράβας, είναι ικανός να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα!

Χρειάστηκε οπωσδήποτε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να «συνέλθει» από την εκλογική του ήττα στο Δήμο Μετεώρων ο Χρήστος Σινάνης. Τώρα πια μετά από αρκετό διάστημα περισυλλογής και «σιωπής», που φαίνεται πως είναι «απαραίτητη» σε όλους όσους ηττώνται πολιτικά, ο πρώην Δήμαρχος αποφάσισε να βγει δυναμικά μπροστά ως επικεφαλής πια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζεσταίνοντας και πάλι τις «μηχανές» του.

Ασκεί κριτική και δεν διστάζει να κατακρίνει ενέργειες της δημοτικής αρχής Αλέκου, έχει γενικώς παρουσία στα δημοτικά δρώμενα και φαίνεται πως την «ψάχνει» την ιστορία. Στόχος του είναι όλο αυτό το διάστημα να αναδείξει τις αδυναμίες της νυν δημοτικής αρχής, ώστε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να σταθεί και πάλι μπροστάρης και να ξανακερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Για να δούμε όμως πως θα κυλήσει το πράγμα, αφού ακόμα οι εκλογές είναι πολύ μακριά!