Την παραίτηση του από την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων υπέβαλε ο Δημήτρης Παρθένης

Πολιτικοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν σήμερα σε παραίτηση τον μέχρι πρότινος Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος πριν από λίγο στο trikalaIN τόνισε πως «είχα σκοπό εδώ και καιρό να υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, γεγονός που πραγματοποίησα σήμερα. Έκανα πολύ σκληρή δουλειά τα τρία τελευταία χρόνια για να ανορθώσω και να αναπτύξω την λειτουργία του νοσοκομείου και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς, εφαρμόζοντας στην ουσία το κυβερνητικό πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας με την απομάκρυνση των εργολάβων από τα νοσοκομεία, με την εξοικονόμηση πόρων, με την λειτουργία αξονικού τομογράφου κλπ. Δυστυχώς το εκλογικό σώμα στις χθεσινές εκλογές, επέλεξε άλλες πολιτικές που μας γυρίζουν χρόνια πίσω και στον τομέα της Υγείας. Όπως φαντάζεστε δεν μπορώ να παραμείνω Διοικητής με τον Άδωνι Γεωργιάδη ή τον Βορίδη Υπουργό Υγείας».

Ουσιαστικά με την παραίτηση του Δημήτρη Παρθένη από την θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ανοίγει ο δρόμος για τον διορισμό του στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Χρέη προσωρινού διοικητή στο Νοσοκομείο Τρικάλων αναλαμβάνει ο Διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής Δημήτρης Πλατογιάννης.