Την Μ. Δευτέρα η έναρξη του νέου Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στα Τρίκαλα

Την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου ανοίγει και επίσημα τις πύλες του για το αγοραστικό κοινό των Τρικάλων και της Δυτικής Θεσσαλίας, το νέο υπερσύγχρονο Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο 4ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, λίγο πριν το Μεγαλοχώρι.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, οι προετοιμασίες για την έναρξη του νέου Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, για να είναι όλα έτοιμα μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

Στο νέο υπερσύγχρονο κατάστημα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στα Τρίκαλα, θα μπορούν οι καταναλωτές, πέρα από όλα τα είδη που συνήθως βρίσκουμε σε ένα σούπερ μάρκετ, να προμηθεύονται οικιακές συσκευές, έπιπλα και σε λίγο διάστημα και είδη ένδυσης και υπόδησης, ενώ στους χώρους του καταστήματος θα λειτουργούν καφετέρια και παιδότοπος. Οι χώροι στάθμευσης για τα αυτοκίνητα των καταναλωτών, είναι μεγάλοι και άνετοι.

Το νέο Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ έχει στελεχωθεί με αρκετό έμπειρο προσωπικό, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να εμπλουτιστεί και με άλλα στελέχη σε όλα τα πόστα.

Το trikalaIN.gr εύχεται στην διεύθυνση του νέου καταστήματος καλές δουλειές!