Την Κυριακή η συνέλευση των μελών και των φίλων του “Φυσάει Κόντρα”

papathanasiou zohs

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικάλων θα διεξαχθεί η επόμενη ολομέλεια των μελών και των φίλων της παράταξης.

Σε αυτή τη συνέλευση θα αναδειχθεί ο επικεφαλής του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων της ριζοσπαστικής αριστεράς, με στόχο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να συγκροτηθεί μια ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία που με όρους νίκης και διάθεση ανατροπής, να διεκδικήσει τη δημοτική αρχή και τη δημοτική πλειοψηφία στο Δήμο Τρικκαίων και να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκήθηκε τα τελευταία χρόνια και στο Δήμο Τρικκαίων .

Επίσης θα παρουσιασθεί η επικαιροποίηση της εκλογικής μας διακήρυξης και θα ανακοινωθεί η στελέχωση των θεματικών επιτροπών για τις προγραμματικές μας επεξεργασίες.

Τέλος στη συνέλευσή μας θα εκλεγούν τα μέλη της νέας συντονιστικής επιτροπής της παράταξης, η οποία θα έχει την κεντρική ευθύνη του σχεδιασμού και του συντονισμού του προεκλογικού αγώνα, αλλά και της συγκρότησης του ψηφοδελτίου .

.

.