Με την ευχή «νικητήριο το 2017!» έκοψαν την πίτα το Μέτωπο Λαού

   Τρικαλινοί και πρόσφυγες μαζί, έκοψαν την πίτα στο ξενοδοχείο «ΛΗΘΑΙΟ», στα πλαίσια του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ, με σύνθημα-ευχή τους «ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟ 2017!», που ήταν γραμμένο πάνω στην πίτα.
    Ήταν μια βραδιά χαλάρωσης και χαράς, αλλά και μια συνάντηση για τους νέους αγώνες που έρχονται. Αγώνες για τους Έλληνες–θύματα των μνημονίων και του οικονομικού πολέμου που επέβαλαν στη χώρα μας η Ε.Ε., το ΔΝΤ και το μεγάλο κεφάλαιο. Αλλά και αγώνες για τα δικαιώματα των μεταναστών και προσφύγων που διαβιούν στη χώρα μας, και όπου γης, αφού οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους. Δεν μας διαφεύγει ότι οι λαοί της Μέσης ανατολής, της Ασίας και της Αφρικής, και ειδικά ο λαός της Συρίας δέχονται πόλεμο από τον ιμπεριαλισμό για την καθυπόταξή τους.
   Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (αρχικά ως Κίνημα Δεν Πληρώνω) γιόρτασε τα 7 χρόνια της ύπαρξης και συνεχούς δράσης του ενάντια στα μνημόνια, τα οποία πολεμά απ’ την αρχή, προσπαθώντας να συμβάλει στη δημιουργία ενός μεγάλου Λαϊκού Πατριωτικού Μετώπου, με τον λαό στους δρόμους, που θ’ απελευθερώσει την πατρίδα μας και θ’ ανοίξει τον δρόμο για την εθνική, δημοκρατική, οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότησή της, με υιοθέτηση εθνικού νομίσματος, άμεσης στάσης πληρωμής και στη συνέχεια διαγραφής του μέγιστου μέρους του χρέους, εθνικοποίηση των τραπεζών κι άλλων κύριων μοχλών της οικονομίας και απαλλαγής απ’ τους ξένους δυνάστες.
      Το φλουρί, που ήταν η ΔΡΑΧΜΗ, το κέρδισε ο Δημήτρης Ζωγάνας. Επίσης άλλα νομίσματα της δραχμής κερδήθηκαν από τον Κώστα Μαντζανά (το 2δραχμο) και τον Δημήτρη Παδιό (το 5δραχμο).