Τιμήθηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος στη συνοικία της Αγίας Τριάδας

Παρουσία πλήθους πιστών και με κάθε θρησκευτική μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη, τιμήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην συνοικία της Αγίας Τριάδας των Τρικάλων,(έναντι τελωνείου Τρικάλων),  στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της συνοικίας, με την συμπαράσταση και βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Στην αρχή τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, στο νεόδμητο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας που στήθηκε με έξοδα των κατοίκων σε περίοπτη τοποθεσία της συνοικίας, ενώ ακολούθησε και η περιφορά της Ιερής Εικόνας. Σε όλους τους πιστούς προσφέρθηκε παραδοσιακή φιλοξενία (πρόβειο με κριθαράκι) προσφορά των κάτοικων της συνοικίας, ενώ εμφανίστηκαν χορευτικά τμήματα διάφορων συλλόγων, που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς υπό τους ήχους της λαϊκοδημοτικής ορχήστρας του Γιώργου Γιαννούλα, ενώ υπήρξε και πλούσια λαχειοφόρος.

Η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας κ. Σταυρούλα Μπαλατσούκα στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τον κόσμο για την πολυπληθή του παρουσία, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στο έργο του συλλόγου για την αναβάθμιση της συνοικίας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.