Τηγανητά αυγά με μπέικον και ντοματίνια

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 4 φέτες μπέικον
  • 10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ρίγανη ή φύλλα βασιλικού ή πάπρικα
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία

 
    1. Για τα τηγανητά αυγά με μπέικον και ντοματίνια ζεσταίνουμε σε μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά το μπέικον.
    2. Ρίχνουμε τα ντοματίνια, αλατίζουμε ελαφρά και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
    3. Προσθέτουμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα τηγανίζουμε, φροντίζοντας να διατηρήσουμε ζουμερό τον κρόκο.
 
  1. Σερβίρουμε με όποιο μυρωδικό ή μπαχαρικό προτιμάμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα παραλείψουμε το πιπέρι στο τέλος.
  2. Συνοδεύουμε με φρεσκοφρυγανισμένο ψωμί.

Μπορούμε να προσθέσουμε 1 ή 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο που ταιριάζουν πολύ στα ντοματίνια και δίνουν επιπλέον νοστιμιά.

cookout.skai.gr