Τι ζήτησε ο Δεσπότης από τον Κουρέτα στη κοπή πίτας της Π.Ε. Τρικάλων

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, για όλους τους εργαζομένους στις υπηρεσίες της.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, στην εκδήλωση παραβρέθηκε το σύνολο των εργαζομένων στη Π.Ε. Τρικάλων, ενώ παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θανάσης Τσιάρας, Θανάσης Ξάφος, Δημήτρης Δαλαμάγκας, Άρης Κολιός και Ντίνος Μπάρδας.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, συνεπικουρούμενος από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Κανίνα.

Στις σύντομες ομιλίες τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εστίασε στην ανάγκη οικοδόμησης σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ της ηγεσίας της Περιφέρειας και των εργαζομένων, κάτι όμως που απαιτεί χρόνο, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κτηρίου για τις υπηρεσίες, για να μπορούν οι εργαζόμενοι να δουλεύουν σε καλύτερες συνθήκες, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους με την ευχή του χρόνου σε αντίστοιχη εκδήλωση να μην λείπει κανένας.

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος απηύθυνε τις δικές του πατρικές ευχές προς τους εργαζόμενους, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Δημήτρη Κουρέτα και της Χρύσας Ντιντή για το έργο που παράγουν, τονίζοντας πως είναι διάκονοι στην ουσία, δηλαδή υπηρέτες του λαού και των συμφερόντων του.

Εκ μέρους του Συλλόγου εργαζομένων στη Π.Ε. Τρικάλων χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος Σοφία Βενέτη.
Τα τυχερά φλουριά στη πίτα ήταν πέντε (5) για ισάριθμους εργαζομένους που κέρδισαν από μια τριήμερη άδεια, ενώ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας χορήγησε όλους τους εργαζομένους από μια ημέρα άδεια εκ περιτροπής.