Τι θα γίνει τελικά με την εμποροπανήγυρη στα Τρίκαλα τον Σεπτέμβριο;

Φτάσαμε σχεδόν στα μισά του Ιουλίου και καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί προς το παρόν από πλευράς του Δήμου Τρικκαίων, για την διεξαγωγή η μη της ετήσιας εμποροπανήγυρης στα Τρίκαλα τον Σεπτέμβριο.

Την ίδια ώρα δήμοι της Θεσσαλίας όπως η Λάρισα και η Πύλη, έχουν εκδώσει επίσημες ανακοινώσεις πως δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος τα καθιερωμένα πανηγύρια, λόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον έλεγχο της διασποράς της πανδημίας.

Στον Δήμο Τρικκαίων φαίνεται πως ακόμη το σκέφτονται και δεν έχουν καταλήξει σε μια οριστική απόφαση. Σίγουρα από την μια, η μη διεξαγωγή της ετήσιας εμποροπανήγυρης στα Τρίκαλα θα επιφέρει τεράστιο οικονομικό πλήγμα κι στην τοπική κοινωνία, αλλά και στους εκατοντάδες μικροεπαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί. Αν όμως συμβεί, έστω και το παραμικρό υγειονομικό θέμα αν τελικά πραγματοποιηθεί η εμποροπανήγυρη, τότε ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος ή κρουσμάτων;

Κοντά σιμά τα Γιάννενα λέει ο σοφός μας λαός, όπου να ΄ναι θα αποφανθεί ο Δήμαρχος Τρικκαίων και οι συν αυτώ και ελπίζουμε η απόφαση αυτή να είναι πάνω απ’ όλα προς όφελος των Τρικαλινών δημοτών!