Τι συμβαίνει με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα; Επιστρατεύονται Τριγώνης-Βαΐου;

Εξελίξεις αναμένονται στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά την σύνθεση του υπό κατάρτιση ψηφοδελτίου ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Καλά πληροφορημένες πηγές του trikalaIN.gr, κάνουν ευθέως λόγο για απροθυμία στελεχών να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο.

Αν εξαιρέσει λοιπόν κάποιος τον Γιώργο Οικονόμου, τον Γιώργο Ηλιάδη και τον Σωτήρη Μπλέτσα, που φαίνεται ότι θα καταλάβουν σίγουρα τις τρεις από τις έξι θέσεις του ψηφοδέλτιού, για τις υπόλοιπες το τοπίο παραμένει ομιχλώδες. Αν συνυπολογίσουμε επίσης το γεγονός, ότι ο πρώτος σε ψήφους Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου και η Φωτεινή Αναστασίου που ήταν υποψήφιοι στις εκλογές του 2019, μάλλον οδεύουν προς την έξοδο, γίνεται αμέσως κατανοητό πως υπάρχει θέμα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και ειδικά στις γυναίκες.

Σύμφωνα λοιπόν μ΄αυτή την λογική και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βολιδισκοπούνται έντονα τα ονόματα του Γιάννη Τριγώνη (αναμένεται να είναι ο νέος Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων και άνθρωπος του Ανδρουλάκη) και της δικηγόρου Μαρίας Βαΐου, η οποία είχε εκλεγεί στο Δήμο Τρικκαίων με τον συνδυασμό του Χρήστου Λάππα.

Εντός των επόμενων ημερών, οπότε και αναμένεται η συγκρότηση σε σώμα της νέας ΝΕ στα Τρίκαλα, θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ποιος ενδιαφέρεται να είναι στο ψηφοδέλτιο και ποιος όχι.