Τη στήριξη του στη Λαϊκή Συσπείρωση ανακοίνωσε ο “Φυσάει Κόντρα”

Τη στήριξη του στη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Γιώργο Καΐκη δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δημήτρης Παπαθανασίου, επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα»:

«Ασφαλώς και οι δημόσιες τοποθετήσεις έχουν κάποιο αντίκτυπο αν είσαι δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, υποψήφιος δήμαρχος κ.ο.κ.  Ο κ. Κρεμμύδας είχε πολλές δημόσιες παρεμβάσεις το προηγούμενο διάστημα και προφανώς αυτές τον ακολουθούν. Έχει όμως να κάνει και με πόσο νερό ο καθένας βάζει στο κρασί του, πως δηλαδή δέχεται να τον στηρίξουν στις εκλογές του Μαΐου και αυτοί που μέχρι προχθές τους κατέκρινε. Εγώ μίλησα και μαζί με τον Κ. Κρεμμύδα και προσωπικά εγώ δεν θα επέλεγα να με στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, για εκλογικούς και τακτικούς λόγους . Δεν νομίζω πως αυτή η στήριξη θα του προσφέρει κάτι ουσιαστικό εκτός από προβλήματα στη δική του παράταξη στο ΚΙΝΑΛ που θεωρώ πως έχει ήδη δημιουργήσει. Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ «πλάτη» στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης δεν μπορεί να βάλει.

Προσωπικά στις 26 Μαΐου θα ψηφίσω αυτό που ψήφιζα και παλιότερα, Λαϊκή Συσπείρωση, δηλαδή Γιώργο Καΐκη, γιατί είναι πιο κοντά στις δικές μας αφετηρίες. Ανάμεσα σε Παπαστεργίου και Κρεμμύδα για τον εμάς είναι η Λαϊκή Συσπείρωση, αυτό είναι το μοναδικό αποκούμπι των ανθρώπων που βρίσκονται στην Κινηματική Αριστερά, στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά κ.ο.κ ,με όλες τις διαφωνίες που έχουμε με όσα πρεσβεύει η Λαϊκή Συσπείρωση».