Τι να φταίει, τι να φταίει που δεν πήγαμε μπροστά….

nea-dimokratia-nd-

Αχ αυτή η λίστα!!!

«Πάγωσε» την δραστηριότητα των υποψήφιων βουλευτών της τοπικής ΝΔ. Δεν διακρίναμε, στις εκλογές αυτές, τον προεκλογικό «οργασμό» άλλων εκλογών, την προβολή, τις παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, τις περιοδείες, την μάχη «πόρτα-πόρτα» που έδιναν οι νεοδημοκράτες υποψήφιοι και παράγοντες μέχρι την τελευταία στιγμή.

Γιατί να τρέξει η «σιγουράντζα» για τον δεύτερο στην λίστα ;;; Αλλά και γιατί να τρέξει ο τέταρτος και ο πέμπτος. Προς τιμή του ο Ταμήλος έκανε αγώνα εκλόγιμου υποψήφιου. Και προφανώς δεν το έκανε επειδή πίστευε ότι θα βγουν τέσσερεις από την ΝΔ. ( Ευτυχώς που υπάρχουν οι εξαιρέσεις των αρρωστημένων της λίστας …. και έσωσαν την παρτίδα…)

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα!!!

Η διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα της τοπικής ΝΔ, έγινε με πενιχρά μέσα ( άλλως χωρίς …μαμούνια)!!! Καλά βουλευτές, πολιτευτές, υποψήφιοι, τόσα στελέχη με οικονομική επιφάνεια. Αυτοί που υπηρέτησαν και υπηρετούν «έμμισθες» «κυβερνητικές» θέσεις, γιατί δεν έβαλαν το χεράκι στην τσέπη ...να συνδράμουν την ΝΟΔΕ;;; Ο φτωχός κι η μοίρα του !!

Άλλο κόμμα …άλλο κώμα !!!

Διαφορετική δομή και οργάνωση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Στην αναμέτρηση αυτή αναμετρήθηκε ένας κομματικός στρατός με έναν … «ασκέρι» σταυροφόρων… άνευ σταυρών !!!!

Τα «κουμπαρούλια» στις εκλογές, έπαιζαν …τις «κουμπάρες».

Πετούσαν.. αετό! Δεν κουνήθηκαν …ρούπι!! Την έβγαλαν με κάποιες δήθεν αγωνιστικές selfies ,και με ρουφιανιές στο ψιθυριστό.

Τους ενδιέφερε μόνο το …«ιδανικό» αποτέλεσμα ! Αυτό που δεν θα κακοκάρδιζε τους κουμπάρους, αλλά θα ξεπάστρεφε αντιπάλους στο κόμμα….και στην Βουλή!!!! Μάλιστα καλά ακούσατε!!! Διαμορφώνεται …κλίμα! Προσοχή …στον γάιδαρο!!!!!!

Τελικά για όλα φταίει …το κόμμα, άλλως η ΝΟΔΕ, αλλιώς ο Νικολάρας !!! Απάνω του…….

Όμως …δεν μετρήσατε το κύμα και τον άνεμο σωστά!!!

Ktpeltis

.