Τη λύτρωση της ψυχής γυρεύει η Κορίνα Λιούτα

Μπήκαμε αισίως στην Μεγάλη Εβδομάδα, την Εβδομάδα των Παθών και των δοκιμασιών και κάποιοι που βρίσκονται κοντά στη θρησκεία, επικοινωνούν με τα θεία, γυρεύοντας συγχώρεση και δύναμη να συνεχίσουν τον ανηφορικό δρόμο σε τούτη τη ζωή.

Μια απ’ αυτές τις ξεχωριστές προσωπικότητες είναι και η Τρικαλινή Κορίνα Λιούτα, που μέσα από τις φιλάνθρωπες δράσεις της και την βοήθεια και στήριξη προς το συνάνθρωπο, κάνει πράξη τα λόγια του Κυρίου, που μιλούν  για αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια, ανθρωπιά και μεγαλείο ψυχής, γυρεύοντας τη λύτρωση της ψυχής της.

Γνήσια θρησκευόμενη η ιδία, αφού προέρχεται από οικογένεια με έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα (είναι κόρη του αείμνηστου Πατρός Στέργιου Λιούτα από το Ρίζωμα), επισκέφθηκε με αφορμή και τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε, ένα μοναστήρι και είχε θερμή συζήτηση και ψυχική επαφή με τις εκεί μοναχές.

Και έχει δίκιο να κάνει κάτι τέτοιο η Κορίνα, γιατί πολύ απλά η ίδια αντιλαμβάνεται πως πρέπει να φροντίζουμε εξίσου για την ωραιότητα και την γαλήνη της ψυχής μας, όπως για όλα τα υπόλοιπα!