Τι λένε οι υποψήφιοι για το Νομό Τρικάλων;

erotimatiko kitrino

Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στο Νομό Τρικάλων συμπληρώθηκαν.

Είναι ευκαιρία, λοιπόν, η διοίκηση του Δήμου Τρικκαίων, να απευθύνει την πρόσκληση στους υποψήφιους βουλευτές να παραβρεθούν σε μία ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για να καταθέσουν τις προτάσεις τους, όσον αφορά την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Για τη διάσωση της χώρας από την χρεοκοπία, θα μιλήσουν στις συνεντεύξεις που θα δώσουν στα Μέσα Ενημέρωσης. Θα προτιμούσαμε, πάντως, στην περιορισμένη χρονικά προεκλογική περίοδο, να ασχοληθούν περισσότερο με το Νομό Τρικάλων, παρά με την παραμονή, ή μη, της Ελλάδας στην ευρωζώνη, τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές για το μνημόνιο, το δημόσιο χρέος κ.λπ.

Οι Τρικαλινοί και οι Τρικαλινές, θέλουν να ακούσουν από αυτούς και αυτές που θα διεκδικήσουν στις 25 Ιανουαρίου 2015 τη ψήφο τους, τι σκέφτονται για το παρόν και το μέλλον του Νομού.

Γιατί, όλοι λένε ότι ο Νομός και η πόλη των Τρικάλων έχουν μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική, αλλά εδώ και δύο δεκαετίες, τουλάχιστον, βρίσκονται σε τελματώδη κατάσταση.

Το μείζον ερώτημα, κατά τη γνώμη μας, είναι εάν οι τέσσερις βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν το Νομό Τρικάλων στη νέα Βουλή, θα έχουν ουσιαστική παρουσία στο Κοινοβούλιο και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Θα δείξουν μεγαλύτερη πυγμή και αποφασιστικότητα, στη διεκδίκηση των αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας; Θα έχουν το σθένος να συγκρουστούν με τα κόμματα που ανήκουν, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της εκλογικής τους περιφέρειας;

.