Τι ήθελε να πει ο Αγοραστός;

Εντύπωση προκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στην διάρκεια της ομιλίας του στην ημερίδα για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο Επιμελητήριο Τρικάλων. Σε μια αποστροφή του λόγου του και θέλοντας να εξάρει την καλή συνεργασία που έχει ως Περιφερειάρχης με τους Δημάρχους του νομού για θέματα ενέργειας και γενικότερα, προσφώνησε κανονικά τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ενώ τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, τον αποκάλεσε απλά…Πελέ χωρίς τίτλο και ιδιότητα!

Εκείνη την ώρα μέσα στην αίθουσα «σηκώθηκαν» ψίθυροι από το κοινό, που άλλοι το σχολίασαν ως αστείο και κάποιοι άλλοι ως…κεραυνό υποτίμησης στο πρόσωπο του Κώστα Μαράβα.

Έχουμε την αίσθηση, πως σε μια τέτοια επίσημη εκδήλωση με ακροατήριο πάνω από 100-150 άτομα, τέτοιες εκφράσεις…καφενείου δεν συνάδουν με το όλο τελετουργικό και την ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν αιρετό, που έχει να δείξει έργο, που έχει αποδείξει πως ξέρει να κερδίζει και πως ο κόσμος τον θέλει. Τι αλήθεια ήθελε να πει μ’ αυτή την έκφραση ο Κώστας Αγοραστός;

Ίσως η ατυχής αυτή έκφραση του Περιφερειάρχη, δεν θα έπρεπε να προφερθεί από τα χείλη του. Εμείς το λέμε και αμαρτία ουκ έχομε!