Τι δεν πρέπει να ξεχνάμε για τις ζύμες

Η κάθε ζύμη μπορεί να γίνει λεπτή ή  χοντρή. Από εμάς εξαρτάται πόσο θα την ανοίξουμε με τα δάκτυλά μας η τον πλάστη.

Η  ώρα ψησίματος εξαρτάται επίσης από το πάχος της ζύμης. Οι λεπτές χρειάζονται γύρω στα 8 – 10 λεπτά ανάλογα την ένταση του φούρνου μας ενώ οι χοντρές γύρω στα 20 λεπτά.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε να λαδώνουμε το  ταψί μας ,πριν τοποθετήσουμε την ζύμη.

Η ζύμη πρέπει να είναι λεπτή στο  κέντρο του ταψιού και πιο χοντρή στα τοιχώματα ώστε να συγκρατούνται  τα υλικά που βάζουμε.

Η γέμιση της  κάθε πίτσας εξαρτάται από εμάς. Δεν έχουμε παρά να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας.

tastyday.gr