Η κάθε ζύμη μπορεί να γίνει λεπτή ή χοντρή. Από εμάς εξαρτάται πόσο θα την ανοίξουμε με τα δάκτυλά μας η τον πλάστη.
Η ώρα ψησίματος εξαρτάται επίσης από το πάχος της ζύμης. Οι λεπτές χρειάζονται γύρω στα 8 – 10 λεπτά ανάλογα την ένταση του φούρνου μας ενώ οι χοντρές γύρω στα 20 λεπτά.
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε να λαδώνουμε το ταψί μας ,πριν τοποθετήσουμε την ζύμη.
Η ζύμη πρέπει να είναι λεπτή στο κέντρο του ταψιού και πιο χοντρή στα τοιχώματα ώστε να συγκρατούνται τα υλικά που βάζουμε.
Η γέμιση της κάθε πίτσας εξαρτάται από εμάς. Δεν έχουμε παρά να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας.
tastyday.gr