Τι δείχνουν οι τελευταίες κυλιόμενες μετρήσεις του Θ. Λιβάνιου για το Μαξίμου

Δυο κυλιόμενες μετρήσεις “τρέχει” το Μαξίμου το τελευταίο διάστημα στη σκιά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και της ακρίβειας στην αγορά. Τι δείχνουν μέχρι στιγμής; Από τα στοιχεία που έχει το fimotro, είναι η πρώτη φορά που η Ν.Δ. από τον Φεβρουάριο παρουσιάζει σταθερότητα στα ίδια ποσοστά της τάξης του 35% με την αναγωγή. Αυτά τα ποσοστά καταγράφονται τώρα και λογικά θα αυξηθούν σε συνθήκες εκλογών.

Τα ποσοστά που αναλύει ο Θόδωρος Λιβάνιος δείχνουν ότι η μεσαία τάξη έχει εγκαταλείψει οριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος είναι πως οι πολίτες ότι και να τους υποσχεθεί ο Τσίπρας δεν τον πιστεύουν με τίποτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ το μόνο θετικό γι αυτόν είναι ότι φαίνεται να έχει σταματήσει η διαρροή προς το ΚΙΝΑΛ.

Όσοι έφυγαν – έφυγαν και τώρα ελπίζει ο Α. Τσίπρας να “σφραγίσει” το ποσοστό του κόμματός του. Επί της υσίας μετά την εκλογή του Ανδρουλάκη και τις απώλειες με τις διαρροές που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 2 μήνες δεν καταγράφει ούτε απώλειες ούτε κέρδη και αυτό πρώτος το έχει καταγράψει ο εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος ο οποίος αν και συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ότι δεν πείθει και δεν πρόκειται να ανεβάσει τα ποσοστά του. Αύριο θα σας έχουμε νεότερα για τα άλλα κόμματα και τι καταγράφονται στις έρευνες του Μαξίμου.

fimotro.gr