Τι άλλο θα δούμε!!!! Σεξ με το iPad

seks-me-to-ipad

Μπορεί να ακούγεται γελοίο και σίγουρα είναι κάτι που μάλλον κανένας δεν ζήτησε, αλλά είναι αληθινό. Όσοι λοιπόν έχετε γίνει αχώριστοι με το ablets σας, καιρός να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο βήμα… Αρκεί ένα νέο παιχνίδι της εταιρείας ερωτικών παιχνιδιών Fleshlight.

Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία λανσάρει το Fleshlight Launchpad, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του παιχνιδιού, που έχει σχήμα φακού και χρήση… αιδοίου, να το συνδέσουν με το πίσω μέρος του iPad, ώστε να «αφοσιωθούν πλήρως στον εαυτό τους», απ’ όπου και αν παρακολουθούν.

Το gadget «επιτρέπει στο χρήστη να απολαύσει την πλήρη εμπειρία Fleshlight, απολαμβάνοντας το περιεχόμενο ή την επικοινωνία ζωντανά με έναν φίλο μέσω εφαρμογών όπως το Facetime ή το Skype», ισχυρίζονται οι δημιουργοί του, με τη σχετική διαφήμιση να δείχνει ένα αγόρι να το χρησιμοποιεί ενώ συνομιλεί με τη φίλη του.

Η πρώτη φυσιολογική αντίδραση πάντως κάποιου θα ήταν … «γιατί στο διάολο κάνεις σεξ με το iPad σου;». Προφανώς όμως οι κατασκευαστές στοχεύουν σε άνδρες χωρίς σοβαρή σχέση… Κι όλα αυτά μόλις με 20 λίρες.

antinews.gr

.