Θύμα διάρρηξης έπεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος

Θύμα διάρρηξης έπεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε έκανε διακοπές σε εξοχική κατοικία συγγενικού του προσώπου στην Άφησσο Πηλίου.

Ο τρικαλινός πολιτικός χθες βρέθηκε στο γνωστό θέρετρο της Μαγνησίας και από τις 11 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι πήγε για μπάνιο στη θάλασσα. Ωστόσο, οι… βουτιές στα νερά του Παγασητικού επιφύλαξαν μία δυσάρεστη έκπληξη στον Σάκη Παπαδόπουλο. Άγνωστοι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Τρικαλινού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αφού έσπασαν με λοστό την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου από το εξοχικό, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 300 ευρώ, χρήματα που είχε πάνω στο τραπέζι του σπιτιού. Ανακουφισμένος ο Παπαδόπουλος βρήκε ανέπαφη τη βουλευτική ταυτότητά του και άλλα χρήσιμα έγγραφα.

Δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή η κόρη του βουλευτή, Έλενα Παπαδοπούλου, στενή συνεργάτιδα του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος την έχει τοποθετήσει γενική γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής στο υπουργείο Οικονομικών. Οι διαρρήκτες πρόσθεσαν στη λεία τους το υπηρεσιακό… i-Phone της κόρης του Σάκη Παπαδόπουλου.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

Πηγή: e-thessalia.gr