Θρίαμβος για τον «Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι» στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα !!

Για ακόμα μια φορά ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι κατόρθωσε να βγάλει ασπροπρόσωπη ολόκληρη την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου  στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwo Do) πραγματοποιήθηκε  το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  performance cheer doubles!οι φανταστικοί χορευτές που εκπροσώπησαν το σύλλογο Εύαθλοι, Ευαγγελία Βενέτη και Φίλιππος Θεοχάρης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έφεραν τη χώρα μας στην τέταρτη θέση ανάμεσα σε 16 χώρες που διαγωνίστηκαν στην κατηγορία cheer hip hop doubles senior! Η άρτια τεχνική τους και η ακαταμάχητη σκηνική  τους παρουσία εντυπωσίασαν τους κριτές καθώς ήταν ένα ζευγάρι ανηλίκων σε κατηγορία ενηλίκων.

Προπονητές και χορογράφοι των εαυτών τους μας γέμισαν περηφάνια με αυτή τη Νίκη τους! Οι Ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας cheerleading Δήλωσαν χαρακτηριστικά πως ήταν πρώτη φορά στα χρονικά που η Ελλάδα κατέκτησε τόσο υψηλή θέση στην Ευρώπη! Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια  στην Ευαγγελία Βενέτη και το Φίλιππο Θεοχάρη και ποιος ξέρει ίσως τους δούμε  και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα! Απ ότι φαίνεται ο ΑΣΤ Ευαθλοι σκοπεύει να μας δώσει μεγάλες νίκες και να εδραιωθεί ως ο σύλλογος των νικητών!

Η επόμενη εμφάνιση του Συλλόγου θα είναι στην παράσταση Dreaming of Dancing Christmas η οποία γίνεται σε συνδυασμό με την Ακαδημία Χορού Τρικάλων- ΤDA την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και ώρα 19.00.  Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!