Θωμάς Χαχάμης: «Δεν σας τα ’λεγα;»

DSC04261

Τον συναντήσαμε το βράδυ της Κυριακής (18/5) στο ίδιο ακριβώς σημείο που τον είχαμε “πετύχει” δυο μέρες νωρίτερα…

Ο Θωμάς Χαχάμης έπλεε σε… πελάγη εκλογικής ευτυχίας, καθώς ο συνδυασμός του Νίκου Τσιλιμίγκα “Θεσσαλών Συμπολιτεία” έβγαλε “νοκ άουτ” την Ηρώ Διώτη και τον “Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία”.

Έκανε την μεγάλη -για αρκετούς ακόμα… απίστευτη- έκπληξη περνώντας στο β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών, κόντρα στην “συμμαχία υπέρ των πολιτών” του Κώστα Αγοραστού.

«Δεν σας τα ‘λεγα; Είδατε που έγιναν έτσι ακριβώς όπως τα είχα προβλέψει;», φώναζε, από …μακριά, στο trikalaIN o κ. Χαχάμης.

Θυμίζουμε τι προέβλεψε στις 16 Μαΐου: «Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος Τσιλιμίγκας, ο οποίος, αυτήν την στιγμή, παλεύει στήθος με στήθος με την Ηρώ Διώτη, θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Κι εκεί, στις 25 Μαΐου δηλαδή, ο Αγοραστός θα έχει πρόβλημα!…».

Κατά το κοινώς λεγόμενον, “έπεσε διάνα”!!

Αυτή ήταν η… μισή αγωνία του.

Η υπόλοιπη είχε να κάνει με την προσωπική πορεία του.

Αν, δηλαδή, ο Τρικαλινός Λαός τον… σταύρ-Ο.Σ.Ε.

DSC04309

Σήμερα ήλθαμε τετ α τετ με τον κ. Χαχάμη στο “γήπεδό” του: την αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε., που εκτελεί το δρομολόγιο Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα…

Μόλις έκλεισαν οι κάλπες, έπιασε αμέσως δουλειά!

Δεν είναι απ’ αυτούς που εγκαταλείπουν το πόστο τους με την πρώτη (προεκλογική) ευκαιρία (σ.σ. ελεγκτής του Ο.Σ.Ε. για τους… ελάχιστους που δεν το γνωρίζουν).

«Επαγγελματίες της Πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης θα βρείτε στον άλλον συνδυασμό!…», μας είπε, ενώ δήλωσε (παν)έτοιμος «για την μεγάλη ανατροπή την προσεχή Κυριακή!!!».

.